Kylling i curry m. jordskokk

Jeg tok 1 kyllingfilèt som jeg kokte i mild thai curry krydder , ikke disse pastaene . Men vanlig st.Maria Thai curry mild. + vårløk og en halv hvitløk i skiver. 
I den andre kjelen hadde jeg jordskokkene ( 6 stk. ) skrelte . + en gulerot og en søtpotet + den andre halvdelen av hvitløksbåten i skiver.
Etter det var kokt ( pass på så kyllingen er virkelig gjennom kokt, må være absolutt hvit kok lenge så du er helt sikker ) Når jeg tar kyllingfileten ut av posen rører jeg den ikke , bare legger den i vannet rett fra posen. 
Vel etter dette har kokt ferdig helte jeg denne gangen av alt vann fordi kokosmelken gir nok fuktighet . Bruk stavmixer til ønsket konsistens.
Jeg bruker også stavmixer på kyllingen.

Bland dette så sammen , sett til ca. 1 dl kokosmelk eller så du ser at den blir passe. Denne gangen brukte jeg knust ananas på boks, lettvint. En halv boks ananas + 5 aprikoser som jeg også brukte stavmixeren på - 3 tsk olivenolje. Bland godt sammen.
I det siste har jeg kjøpt 1 L Fryseposer og tatt ønsker porsjon i hver av dem. Frys ned :)

Alt er økologisk. Om du ikke finner alt økologisk så se hva du finner som er det og bruk det :) 
dessverre er nok ikke krydderet det , men noe får man vel finne seg i . Fint for de små å få smakt mange forskjellige smaker. Så  de blir vant til det :)

Men en sak som er ganske greit å følge er at man introduserer bare en ny ingrediens av gangen.  

Dessert idag var raspet eple blandet med banan :)
 

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kylling i curry m. jordskokk

29.03.2015 kl.22:18
Skrevet av mormorsbarnemat
Jeg tok 1 kyllingfilèt som jeg kokte i mild thai curry krydder , ikke disse pastaene . Men vanlig st.Maria Thai curry mild. + vårløk og en halv hvitløk i skiver.I den andre kjelen hadde jeg jordsko...
Bli medlem
hits